Resoftare Xerox Phaser 3020

3020_tava

NOU – Resoftare permanenta pentru imprimante LaserJet Xerox Phaser 3020 oriunde in tara.
Esti putin socat de pretul cartuselor originale sau compatibile ? Ai vazut cat costa un chip pentru cartus si vrei o solutie mai avantajoasa ?
Avem o solutie excelenta pentru tine :). Putem sa te scapam de necesitatea schimarii chipului la fiecare reumplere, platesti o singura data resoftarea imprimantei si apoi doar incarci cartusul.

Cum se resofteaza / reseteaza imprimanta Xerox Phaser 3020 ?
Simplu. Trebuie doar sa ne trimiteti de la imprimanta 2 rapoarte, Configuration si Supplies Report, acestea se vor printa inainte de consumarea cartusului, asftel;
1. Pentru Configuration – cu imprimanta in modul Ready (sa nu fie in StandBy) se tine apasat butonul WPS timp de 5 secunde dupa care se va elibera – in acest moment imprimanta va printa “Configuration”
2. Pentru Supplies Report – cu imprimanta in modul Ready (sa nu fie in StandBy) se tine apasat butonul WPS timp de 15 secunde dupa care se va elibera – in acest moment imprimanta va printa “Supplies Information”
Aceste rapoarte vor trebuii sacante sau fotografiate si trimise pe adresa noastra de email.

Avantajele resoftarii pentru Xerox Phaser 3020;
– resoftarea se poate face chiar la tine acasa fara sa pleci cu imprimanta
– nu trebuie sa mai cumperi chipul la fiecare reumplere
– costul cu reumplerea a cartusul poate ajunge sub 10 lei daca ti-l reumpli singur sau maxim 60 lei daca mergi la o firma specializata

In baza celor 2 rapoarte putem confirma posibiltatea resoftarii imprimantei, urmand ca noi sa trimitem pe adresa ta de email factura proforma si instrctiunile detalite de resoftare.

Informatii si preturi actualizate aveti in linkurile de mai jos:
Resoftare Xerox Phaser 3020
Toner refilll Xerox Phaser 3020 70g sau la 1000g
Chip cartus Xerox Phaser 3020
Reumplere cartus Xerox Phaser 3020

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *