Resetare Xerox 3025

Xerox_3025

Te-ai pricopsit cu o multifunctionala Xerox WorkCenter 3025 si nu esti incantat de pretuile mari ale cartuselor fie ele originale sau compatibile? In plus si reumplerea cartusului este scumpa datorita costurilor chipului si vrei totusi sa printezi la un pret decent ?
Avem pentru tine solutia ideala. RESETAREA PERMANENTA IMPRIMANTEI. Aceasta resetare anuleaza chipul aflat pe cartus astfel incat poti reumple cartusul fara sa mai fie nevoie de inlocuirea chipului la fiecare reumplerea, asta inseamna ca vei platii pentru o reumplere intre 9Lei si 50Lei (depinde cine face reumplerea, daca iti reumpli singur cartusul poti cumpara un bidon de 1Kg de toner, fiecare reumplere te va costa aproximativ 9Lei sau poti apela la o firma specializata unde costul nu ar trebuii sa depaseasca 50Lei)

Cum se  face resoftarea la Xerox WorkCenter 3025 ?
In primul rand trebuie sa printati din meniul imprimantei 2 rapoarte si sa le trimite-ti pe adresa noastra de email. Cele 2 rapoarte sunt Supplies Information si Configuration Report.
Atentie: Este important sa printati aceste rapoarte inainte de consumarea cartusului altfel exista riscul sa nu le mai puteti printa.

Pentru Configuration Report procedati asa (din meniul imprimantei):
Apasa-ti Info (Apare “Info Page”) – Ok (Apare “Configuration”) – Ok (Apare “Print – Yes”) – Ok – Si se va printa raportul “Configuration Report”

Pentru Supplies Information procedati asa (din meniul imprimantei):
Apasa-ti Info (Apare “Info Page”) – Ok (Apare “Configuration”) – navigati cu butonul “sageata in jos” pana la “Supplies Info” apoi apasa-ti “Ok” si inca odata “Ok” pentru a confirma printarea.

Dupa ce aveti cele 2 rapoarte acestea trebuiesc scanate si trimise pe adresa noastra de email. Softul se va prepara si trimite catre dvs prin email.
Softul este usor de instalat si se poate face oriunde in Romania fara sa plecati cu imprimanta de acasa, aveti nevoie doar de o conexiune la internet.
Detalii suplimentare veti primi dupa ce ne trimiteti cele 2 rapoarte scanate.

Informatii suplimentare si preturi aveti in linkurile de mai jos:
Program resetare permanenta Xerox WorkCenter 3025
Toner refill Xerox WorkCenter 3025 70g (o singura reumplere)
Toner refill Xerox WorkCenter 3025 1000g
Reumplere cartus Xerox WorkCenter 3025 pe loc

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *