Resetare Canon MG2450

Reset_Canon_MG2450
Numele meu este Liviu sunt din Bucuresti si am urmatoarea intrebare.
Tocmai mi-am cumparat Multifunctionala Canon MG2450 la un pret excelent (zic eu) de aici, si as dori sa stiu daca dupa consumare pot sa imi incarc si sa resetez cartusele ?

Raspuns:
Multifunctionala Canon MG2450 foloseste cartuse Canon PG-545 sau PG-545XL pentru negru si CL-546 sau CL-546XL pentru color. Toate aceste cartuse se pot reumple usor, fara batai de cap tot ce ai nevoie gasesti in magazinul nostru online, (cerneala refill + kitul de refill) toate produsele se pot trimite oriunde in tara prin posta sau curier rapid sau le puteti ridica din Bucuresti unde avem un magazin.
Este foarte important sa tineti cont de urmatoarele 2 aspecte:
1. Cartusele se vor reumple intodeauna inainte de a se consuma sau imediat cum s-au consumat
2. Imprimanta trebuie folosita cel putin odata pe saptamana atat la printare alb-negru cat si la color

Acum si raspunsul (probabil mult asteptat) in legatura cu resetarea. Pana in acest moment nu exista o metoda de resetare pentru Canon MG2450 dar nici nu este nevoie de ea, cartusele se pot reumple fara probleme si vor functiona foarte bine chair daca imprimanta le vede ca fiind goale. Dupa ce ii dai comanda de printarea trebuie doar sa ti apasat butonulĀ  “Stop” timp de 5 secunde, daca nu sunt arse cartusele vor functiona iar imprimanta va printa. Recordul nostru pana acum (este vorba de acelasi cartus) este de 14 reumpleri pentru cartusul negru si 6 reumpleri pentru cartusul color. Reumplerea sa facut intodeauna inainte de consumarea cartuselor, sa folosit solutie speciala pentru curatarea duzelor, kitul de curatare si cerneala de calitate.

Tot ce ai nevoie pentru reumplerea cartuselor gasesti aici:
– Cerneala refill pentru Canon MG2450
– Refill kit pentru Canon MG2450
– Solutie curatare duze
– Servicii de reumplere cartuse Canon MG2450

 

3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *